начало


1. Стъклопластови резервоари:

Номиналния обем произвеждани резервоари  са от 1м3 до 80м3. Всички резервоари са оборудвани с люк. Разположението и условния диаметър на работните фланци е по спецификация на клиента.

В зависимост от необходимия обем произвеждаме монолитни резервоари с плоско и торично сферично дъно с диаметър от 750 до 3000 мм.

86033

images
[Best_Wordpress_Gallery id=“1″ gal_title=“konteineri“]

2. Стъклопластови тръби:

images (5)С условен диаметър ( DN ) от 25 мм. до 650 мм. с максимална дължина от 12 000 мм. Също така имаме възможност да произвеждаме за конкретен случай колена, тройници, кръстосани преходи, седла, редукции, дъги с DN от 25 мм. до 3 000 мм. Тръбите и колената се изработват с фланцева връзка по DIN 2501 и с муфена връзка.

 

3. Стъклопластови вани:

about01Могат да се изработват с различни геометрични размери.

Освен изброените изделия  приемаме поръчки за изработване на изделия или съдове с различна сложност от стъклопласт работещи в агресивна или неутрална среда по предоставена техническа документация от клиента. Също така  на място извършваме ремонт на стъклопластови съдове, монтаж на тръбопроводи и изделия, обличане със ванистъклопласт на метални галванични вани и други съоръжения където е необходимо защита от корозия  и
изолация от влага. Квалификацията на научно-техническия потенциал на фирмата, натрупания опит в периода на дългосрочната й специализация, позволяват продукцията на ФИБРОТЕХ ООД да отговаря по своите качества на съвременните европейски стандарти, което я прави търсена и перспективна на българския пазар.

 


3. Стъклопластови решетки:

fibrotech-mrejiСтандартните модели на решетките са изградени от  винилестерна смола матрица.Те съдържат 35 % смола.Стандартните цветове са жълто, зелено и сиво.

catalog (1)